Program


Bonbon zenés matinék - Jancsi és Juliska – ahogy még nem láttátok őket
3

Bonbon zenés matinék - Jancsi és Juliska – ahogy még nem láttátok őket

Februártól júniusig havonta egy-egy vasárnap délelőtt zenés, interaktív előadásokra várjuk a gyerekeket és szüleiket.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 18. vasárnap, 10:00

A különleges műsorok közös alapja a muzsika és a mese: velünk lesz Szeder és Lóci, Jancsi és Juliska, a Solti György Zenekar és Ordibálint, valamint az Air Corde Trió és velük a zenebeli kutyusok, hattyúk, elefántok és dongók.
A varázslatos produkciók helyszíne a Goldmark terem (Budapest VII. ker., Wesselényi u. 7.)

A fellépő művészek, valamint a kutyusok, hattyúk, elefántok és dongók már javában készülnek az előadásokra, legyetek ott ti is!

2018. március 18. vasárnap délelőtt 10 órától
Jancsi és Juliska – ahogy még nem láttátok őket
A mindenki által ismert Grimm-mese új felfogásban: a leleményes testvérpár szeretetéről és összetartásáról szóló, örökérvényű történetét eddig soha nem látott-hallott módon mutatjuk be!
A nagyon sokoldalú és a világ legkülönbözőbb pontjain is számos díjjal jutalmazott kortárs zeneszerzőnő, Dobszay-Meskó Ilona, valamint Lukácsházi Győző, a zenei ismeretterjesztés évtizedek óta egyik legismertebb és legelismertebb magyar képviselője közös mesejátékot írt a gyerekeknek. A rengeteg humorral átszőtt előadás nemcsak új oldalát mutatja meg a történetnek, hanem szinte észrevétlenül be is vezeti a gyerekeket a nagyon ijesztőnek hangzó „kortárs zene” és ezen keresztül a klasszikus zene birodalmába. Ráadásul egészen egyedülálló módon Kosztándi Orsolya rajzművész a koncertet élőben, a zenével párhuzamosan illusztrálja, így nemcsak hallhatjuk, hanem láthatjuk is Jancsi és Juliska történetét. Mindezt a Magyar Rádió, valamint a Budapesti Fesztiválzenekar legkiválóbb művészeinek előadásában!

Gyerekjegy 12 éves korig vásárolható.
Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Ajánló


2024. április 16-án, kedden este 7 órakor a Holokauszt Magyarországi Áldozatainak Emléknapján Kossuth-díjas és nemzetközi hírű művészek érkeznek a Rumbach…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!