Program


Bécs valceres világát idézi meg Bősze Ádám a Rumbach-ban

Bécs valceres világát idézi meg Bősze Ádám a Rumbach-ban

Ennél keringősebb keringős est nincs: jön az UMCACCA a Rumbach-ban!
Hogy mi is az az UMCACCA? Az egykori Monarchia országaiban ezt mindenki tudja, hiszen év vége felé közeledve egyszerre csak felhangzik bennünk egy-egy fülbemászó dallam, ami oly ismerős…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 28. szerda, 19:00

Hogy mi is az az UMCACCA? Az egykori Monarchia országaiban ezt mindenki tudja, hiszen év vége felé közeledve egyszerre csak felhangzik bennünk egy-egy fülbemászó dallam, ami oly ismerős… S mi más is volna az, mint egy andalító melódia a „keringőkirálytól”, Johann Strausstól. Az a jó hírünk, hogy ezúttal nem kell a bécsi újévi koncertre utazniuk, mert ha keringős estre vágynak, akkor jöjjenek a Rumbach-ba Bősze Ádám UMCACCA című estjére december 28-án, szerdán este 7 órakor. Helyfoglalás érkezési sorrendben.

A Strauss család táncairól, valcereiről, keringőiről, egyszóval az egykori Monarchia nagypolgári mulatós „umcaccájáról” szól a Rumbach Sebestyén utcai zsinagóga új, Rumbach Szalon elnevezésű programsorozatának első előadása, amelynek házigazdája a Bartók Rádióból országszerte ismert Bősze Ádám lesz. 

Bősze Ádám több mint tíz éve közvetíti a világhírű bécsi újévi koncerteket a magyar nézőknek, ezért nála jobban tán senki sem tudja, hogy mi is az az umcacca… Na jó, az újévi koncerteken fellépő Bécsi Filharmonikus Zenekar zenészeinek is lehet némi fogalma erről a jelenségről, elvégre évről évre több tízmillió tévénéző és rádióhallgató élvezi élő egyenes adásban a „keringőkirály” szerzeményeit.

De a Rumbach Szalon közönségét Bősze Ádám a műfaj olyan mélységeibe vezeti be, hogy bizonyosan nem fognak csalódni. Hiszen ezen az estén nem száraz szavak, hanem nagyon is édes melódia, egy finom és különleges habzó bor, azaz igazi és hamisítatlan „Strauss-hangulat” varázsolja el a résztvevőket. 

A fölsorolt „szalonkellékeken” kívül egy kis egyedi ajánlattal is kedveskedünk, de ennek mibenlétéről nem adhatunk felvilágosítást, mert az „umcacca” lényege éppen az ünneppel együtt járó meglepetés… 

Legyenek ott a Rumbach Szalonban a polgári újév előtt pár nappal, december 28-án, szerdán este 7 órától, mert idén ennél keringősebb keringős estéjük már nem lesz!

* Helyfoglalás érkezési sorrendben
* Az eseményen a férfi vendégeink számára kipa, vagy egyéb fejfedő viselése szükséges.
*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!
*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!